Първоначално публикувано от RaIDeR
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремонти и срещи
Collapse
X
-
Нема се плашите, аз като разправях , че ще ни прецакат и , че трябва да си пазим катализаторите, никой не слушаше!
Имам два и то много яки и работещи!
Ще ви ги давам под наемНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Тия дни се захванах с прословутото 4х4 и реших кардинално проблема.
Нещо тропаше по скоростната кутия и ме докарваше до бяс. Освен това си бях наумил да направя превключването на ръчка. Тоест от стария модел.
Въоръжен с една кутия от Пешката и втора с опашка за 4х4 от МрХ се захванах с проблема.
Задният капак се предаде сравнително лесно, но се оказа, че захващането на старият и новият вариант нямат нищо общо.
Това наложи отвиването на гайката на вторичния вал, която кой знае защо, италианската инженерна мисъл я е сложила цол и половина или 38мм.
Имах на разположение два въздушни пистолета, но никак не ставаше да набутам камък 38мм и той да заработи.
Обратно до Перник, електрическият пистолет, преходник 3/4" на 1/2" и :"твойта мама мръсна гайко"!
Всичко си пасна добре. Включва и изключва добре, само дето още лостовата система не съм направилНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеоще една ли .......
хвърляй мотора в здравото купе и си с малък данък.
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениечестито, каква е историята с тая кола?
Като всяка жена кара на съединител и той изпушил. Довлекли я пред блока, а след една седмица някой и счупил предният и задният джам. Има нова метанова уредба.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеСтарата иска да я мажа от долу, а и свири от две врати. Има и други кусури, дето ме дразнят, та си мисля точно това, дето ми предлагаш. Има малък проблем, защото мотора и е на 141 000км. Тоест с много още живот.
между другото знам що се скапа 33-ката. сменихме километража, а новия показва с 60 хиляди повече и двигателя не можа да го преживееточка
Comment
-
Честито и браво за страхотния екземпляр!!!
Тва 1.4 го махаи и като искаш си го консервираи за резерва щом имало много живот в него слагаи си големия мотор и свиркай таз бомба я мащаи от багажника и си слагаи гасчицата със всички приспособления от другата и щом толкова те дразни онва купе на части и излишака металекса...Салона верно е уникално запазен завиждам ти благородно това е салона които ми харесва най много като разцветка и като функционалност !!!Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПак побеснях и вижте в какъв филм се включих!
Ето какво си купих днеска
за какви пари я взе ако не е тайна от лелкатаAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеЛошото е, че тази не може да стане 4х4 . Абе може, ма тябва някой много читав тенекеджия да я напрви, ма аз познавам само един такъв, а той с такива коли не се занимава.
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеевала, много е запазена.
за какви пари я взе ако не е тайна от лелката
Та купих я ей така, като последен келеш и оформихме документите. Чак след това започнах да оглеждам покупката си.
Връчи ми оригиналните книжки за колата и документите за метановата уредба. Те твърдят, че уредбата е 80 литрова , а фактурата е за 1200 лева. Махнах найлоните и салона цъфна. Сложих моя акумулатор и при третото завъртане мотора запали, с удовлетворително ръмжене.
Газовата си има симулатор на дюзите и отделен за ламбда сондата. Липсват само оргиналните говорители, но тия , които ме познават знаят, че няма да остана с тях.
Има и някаква аларма с емблемата на Алфа Ромео, но аз такива простотии не търпя, та ще видим.
Това е накратко.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment